Ngantor.com = Info Loker 2018 + Pasang Iklan Gratis

Info Bocah siki mah enak, ane lowongan kerja, kirim cvne via email . Tinggal gawe ning ms.word, sent. . J

Bocah siki mah enak, ane lowongan kerja, kirim cvne via email
.
Tinggal gawe ning ms.word, sent.
.
Jaman kitemah kudu tulis tangan / ngeprint, tuku perangko, map, ngempag² ning kantor pos (lalu banyak² berdoa)
.
Bengen mah akeh modale, saiki mah tinggal duwe email cukup.

Pasang Iklan Lowongan Kerja Gratis Online

Leave a comment